Avsnitt 28: Anmol Waizy

Livet som digital nomad

med Anmol Waizy

Vem har inte drömt om att resa runt i världen och jobba varsomhelst, när det passar? Anmol Waizy slog slag i saken och drog! Bytte kontorsjobb i Sverige mot ett nytt land i månaden, med eget företag och plugg i laptopen. Tack vare att hon och hennes man investerat i olika tillgångar lever de bland annat på passiva inkomster.

Hur ser ditt liv ut?

– Jag och min man reser runt i världen på obestämd tid. Vi reste från Sverige i mars och är nu i vårt tredje land, Georgien. Anledningen till att vi valde Georgien var för att det passade våra krav bra. Vi ville åka till ett land som inte var i lockdown eller där man var tvungen att vara i karantän. Först reste vi till Spanien och sen till Dubai, och så Georgien där vi är nu, säger Anmol Waizy.

Hur får ni in pengar?

– Min man fick ta med sitt heltidsjobb hit, det känns supertryggt. I mitt fall fick jag inte det. Det var lika bra för då kan jag satsa mer på annat jag har att göra. Det vi lever på idag är det vi har investerat. Vi har investeringar i aktiemarknaden, fonder, krypto och i fastigheter. Det genererar en så kallad passiv inkomst. Det lever vi på. 

Du driver eget företag?

– Jag behövde hitta något jag kunde jobba med oberoende av tid och plats, och digitalt. Då hittade jag e-commerce. Det var inte min grej först, men jag tog kurser och lärde mig. I dagsläget driver jag en online outlet. Det har varit superkul! jag har inte sett mig tekniskt lagd så att bygga hemsida, hålla koll på betalningssystem och taxeringssystem är en helt ny dimension. Jag har ytterligare två projekt på gång. Jag kan varmt rekommendera e-commerce. 

Kan vem som helst leva som ni? 

– Absolut. Om vi kan så kan vem som helst. Jag hade aldrig kunnat se mig själv göra det – visst hade jag drömt om det – men det kändes så långt ifrån. Jag kollade på influencers och youtubers, alla möjliga profiler, och man tänker att man aldrig kommer klara av det. Jag är fast här, jag är nöjd, jag kan inte lämna mitt jobb, vad ska jag leva på? Men du vet ju inte förrän du har försökt! Jag försöker alltid motivera alla till att göra det. Om du inte gör det idag, när ska du göra det?

Hör allt om Anmols härligt fria livsstil och ta del av hennes bästa tips för hur man lyckas ta steget ut i världen i Smarta cash #28 Livet som digital nomad med Anmol Waizy.
Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: