Om

Vad

Smarta cash är en podd och ett initiativ som peppar till att styra upp sin ekonomi och förverkliga drömmar. Det handlar om allt från sparande, aktier och boende till karriär, relationer och ekonomisk jämställdhet. Ekonomi ur alla perspektiv helt enkelt. Tillsammans gör vi pengar roligare och livet rikare.

Visionen är att bidra till att bota den ekonomiska ojämställdheten i samhället genom att sprida kunskap och prata om pengar på ett tillgängligt, vardagsnära sätt.

Vem

Jag som driver Smarta cash heter Isabella Ahmadi och är frilansjournalist. Tidigare har jag jobbat på flera av de största nyhetsredaktionerna i Sverige. Idag jobbar jag med kommunikation och PR. Smarta cash är mitt passion project och jag driver det vid sidan av andra uppdrag, helt fristående från andra arbetsgivare.Press

Mediamedverkan som expert:

Media om podden:

OBS – Smarta cash är inte en rådgivare

Innehållet på denna sajt ska inte ses som finansiell rådgivning. Gör din egen research och analys. Gällande investeringar: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Investeringar är förenade med risk och du kan förlora pengar.

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: