Design a site like this with WordPress.com
Get started

Nytt koncept! Smarta cash GUIDAR

Jag har börjat med ett nytt koncept på podden. Det är en serie guider som är tänkt att erbjuda grundläggande kunskap och vägledning i lite olika ämnen på temat privatekonomi. The basics inom olika områden. Jag hatar uttrycket “for dummies”, men samtidigt är inga frågor för dumma för satsningen. Jag vill att även den med absolut noll förkunskaper ska känna sig stärkt och faktafylld efter att ha lyssnat.

Så – namnet på detta koncept: Smarta cash guidar.

–> Klicka här för att komma till avsnittet på Acast. <–

Först ut är en guide till att spara i fonder. Det ligger mig glödande varmt om hjärtat: att fler ska komma igång att spara på börsen. Det är där man får chans till att se sina pengar växa. Det är där man får snurr på ränta-på-ränta-effekten. Det är där vi tjänar pengar medan vi sover.

Har du inte satt in din första slant i fonder än? Lyssna på guiden och återkom mer än gärna med feedback. Var guiden hjälpsam? Krånglig? För basic? Hit me med ris/ros/risgryn whatever. Jag finns på smartacahspodcast@gmail.com

Håll till godo ❤

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: