Hej bloggen!

Fantastiskt att vara igång med den här bloggen och ännu mer underbart att du har hittat hit! Smarta cash är min nya stora passion, det är en podd om privatekonomi som pratar om pengar på ett vardagsnära sätt, med lite andra infallsvinklar än vanligt och med mer inspirerande personer än man normalt förknippar ekonomi med. Mindre grått och mer glitter ska känslan vara.

Ordet pensionssparande ger mig ångest. Min och min familjs hushållsekonomi hänger över mig som en fruktad matteläxa. Börsen lockar men är också läskig. Barnen behöver bra sparande men jag är osäker på om jag väljer rätt. Allt detta är anledningar till varför jag startat Smarta cash. Jag vill mota bort de negativa känslorna som ekonomi frammanar hos mig. Jag vill bygga upp ett starkare ekonomiskt självförtroende. Jag vill ta makten över mina pengar.

Jag, Isabella.

Och vem är jag? Jag heter Isabella Ahmadi och är utbildad journalist. Har i flera år jobbat på några av landets stora nyhetsredaktioner, men bytte i början av 2020 bana och började med kommunikation och marknadsföring på ett stort svenskt fintech-bolag. Min podd har inget att göra med min arbetsgivare, utan den driver jag fristående. Just nu är jag dock föräldraledig med min andra dotter som föddes i våras. Så jag har två bebisar kan man säga, lilla dottern och podden.

På torsdag 19/11 är det premiär för podden. Då hoppas jag att du lyssnar!

💜

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: