Design a site like this with WordPress.com
Get started

Kul med julklappar

Idag fick jag ett enormt paket. Säkert en kubikmeter, fullproppad med leksaker som skulle förvandlas till julklappar. Med lite möda lyckades jag till slut transportera hem denna bjässe till kartong. Väl hemma blev det lite som min egen julafton. Det var så kul att få se vilka roliga presenter jag klickat hem till barnen.

Jag har en 2,5-åring och en 6 månader gammal baby. Så de har lite olika behov. Självklart kan lilla få ärva mycket av stora. Men vi var faktiskt ganska usla på att köpa skojiga bebisleksaker till stora tjejen. Nu ska därför lilla S få riktigt härliga plingande, musikaliska och rörliga leksaker. Stora R får bland annat en doktorsväska, hon är väldigt inne i rollekar. De får också ett par grejer gemensamt – en bok och en slinky som spelar en förhoppningsvis mer fin än störande melodi.

Ser framemot att se deras reaktioner när de får leka med sakerna! Iofs fick de redan idag prova en musikbok “hjulen på bussen” och den var succé. Men nu är även den inslagen och gömd inför jul.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: