Design a site like this with WordPress.com
Get started

Glad fjärde advent!

Tiden rusar och julen är snart här. Jag har redan hunnit publicera fem avsnitt av Smarta cash och har två till som ska ut innan nyår. Teaser: det ena handlar om barn och det andra är tyyyp en årskrönika med fokus på ekonomi, såklart.

Framför granen med min yngsta dotter.

Och det är fjärde advent! Hur stort. Julen har definitivt gjort sig påmind i min plånbok. Klapparna har givetvis dragit iväg men framförallt är det mat och dryck som är den största utgiftsposten. Vi är en familj på två vuxna och en 2,5-åring och en halvmånadersbebis. Men attans vad dyrt det blir varje månad i daglig konsumtion, och dyrare blir det när alla är hemma från jobb och förskola. Vi försöker vara sparsamma och planera köpen genom att exempelvis mest handla online. Men ändå brinner cashen upp snabbt.

Efterlyser tips! Hur handlar man smart och hur lagar man plånboksvänlig mat?

Nu ska jag gå och handla 😂

Glad fjärde advent!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: