Så gör man måndagar roliga

Måndagar kan kännas både trista och tunga, speciellt efter en skön helg om man är en mån-fre-jobbare. För mig så blev måndagar faktiskt mycket roligare efter att jag började investera. För när börsen öppnar kan jag underhålla mig med att följa utvecklingen. Inte minut för minut, mer det som är intressant för mig.

Till exempel har jag ställt in notiser i Omni Ekonomi på de bolag jag äger, så håller jag mig a jour med det senaste från dem. Ibland blir jag nyfiken på något nytt bolag. Då använder jag fri tid till att reka det. Läser på lite om dem och deras konkurrenter, följer aktiens utveckling i ett par veckor. Ibland slår jag till, oftast inte. Jag är mer av en fondsparare. Men det är ändå kul att läsa på och lära sig mer om näringslivet.

Idag är min äldsta dotter hemma från förskolan för hon är snuvig. Vi har redan bakat chokladbollar. Det gör också måndagar lite roligare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: