Design a site like this with WordPress.com
Get started

Jag gick i Black Friday-fällan

Trots att jag vet att jag inte ska gå på lockpriser, så föll jag för det ändå på Black Friday. Det är så knäppt. Jag har sett så många kloka inlägg på Instagram och läst praktiska artiklar om kampanjer. Jag har själv postat inlägg om råd om hur man ska tänka under köphysterin. Men trots detta gick jag i shoppingfällan.

Min dåliga ursäkt är att jag köpte julklappar till barnen. Och lite kläder som faktiskt behövdes till dem. Julklappar hade jag köpt ändå, men det slank nog ned någon extra mitt i köpyran. En extra bok gör ju ingen skada, tänkte jag. Och den där skojiga leksaken som var så billig, den gör väl ingen större skada, ursäktade jag mig när nästa pryl lades i varukorgen. Barnen blir ju glada.

Jag handlar i princip allt online. Och det är ju läskigt enkelt att klicka hem något. På gott och ont, såklart. Och lägg då till reakampanj och “fantastiska” erbjudanden. I alla fall jag gick i fällan. Men jag är rätt nöjd ändå.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: