Design a site like this with WordPress.com
Get started

Glad andra advent!

Julstöket är på gång för fullt. Jag vet att många satte upp granen redan förra helgen. Första advent 2020 släppte verkligen lös alls inre jultomtar tidigt. Corona har gjort att vi blivit så begränsade, därför blir traditioner och hemmamys viktigare. Vi kan ju varken se framemot någon resa, släktfester eller att ens gå på stan. Smittspridningen är allvarlig och jag hoppas att alla gör sitt bästa för att följa folkhälsomyndighetens uppmaningar om att stanna hemma och inte umgås mer än med den direkta familjen eller ett fåtal utvalda vönner/personer.

I alla fall. Idag blev det min familj tur att sätta upp julpynt och gran. Min stora dotter R var i extas över att få dekorera julgranen. Förra året var hon så liten. Men nu, 2,5 år, kunde hon verkligen vara delaktig på riktigt.

Granen står mellan kök och vardagsrum.

Japp, vi kör plastgran. Finns ju två läger där, äkta eller plast. Men för mig som dels hatar att dammsuga och dels har växt upp med plastgran så är det ett icke-val. Plastgran är naturligt för mig 🙂

Tänk att det gran vi har nu, den kommer vi troligtvis ha även om 20 år. Den här granen kommer fara upp och ned från källaren, år efter år. Pyntas av oss vuxna och barnen igen och igen. Känns fint att tänka att vi har så långa jular framför oss. Tillsammans. För det är ju att vara med varandra som verkligen räknas ❤

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: